Tabăra de creație ”Aripi de Înger” de la Săvinești a ajuns la final

Zeci de copii și tineri au participat marți, 26 august 2014, la festivitatea de închidere a taberei de creație ”Aripi de Înger”, ediția a IX – a, organizată la Săvinești în perioada 17 – 26 august 2014 de către Fundația Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești, în parteneriat cu Parohia ”Sfinții Voievozi” din Săvinești și Inspectoratul Școlar Județean Neamț.

DSC06633

Galerie Foto

Căminul Cultural din comuna Săvineşti a părut neîncăpător găzduind cei 176 de participanți la tabără, însoțiți și de mămici, tătici sau bunici, pentru a susține un mic program artistic.

Coordonați de instructorul coregraf, domnul Constantin Munteanu, prichindeii grupelor ”Piticot” și ”Seniori” au jucat mai multe dansuri populare.

Invitați de seamă și susținători ai acestei ediții a taberei de creației, domnul Daniel Horciu, primarul comunei Săvinești, domnul Gheorghe Paisa, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Neamț, doamna Camelia Neța, inspector școlar de matematică din partea Inspectoratului Școlar Neamț, domnul Cristian Ghinea Roșescu și domnul Florin Roșescu, de la societatea Kubo Ice Cream Company SRL din Piatra Neamț, au asistat la programul artistic susținut de copii și au admirat expoziția de pictură realizată de tinerii talentați.

 DSC06922

”În această tabără, am descoperit copii talentați în ale picturii, cântecului, dansului, teatrului, poeziei. (…) Pentru strădania lor, nu diploma sau trofeul primit contează, ci amintirea plăcută a zilelor petrecute în Tabăra ”Aripi de înger” de la Săvinești, alături de profesori și tineri voluntari sufletiști, ori de noi prieteni.” a declarat directoarea ediției din acest an a taberei, doamna Ana Tofan.

La finalul evenimentului s-au acordat premii pentru cele mai bune lucrări realizate de tinerii artiști plastici, medalii, și diplome de participare.

DSC06633Mulțumim sponsorilor și colaboratorilor noștri, care au fost de un real sprijin în realizarea ediției a IX- a a Taberei de creație ”Aripi de Înger” desfășurată la Săvinești

Sponsori

Asociația Dedeman Bacău

S.C. Agricola International S.A.

S.C. Euro Prod S.A.

S.C. Prodprosper S.R.L.

S.C. Dinamic 92 Distribution S.R.L.

S.C. Prisi Prod S.R.L.

S.C. Magic Cake S.R.L.

S.C. Arhiprint S.R.L.

S.C. Troleibuzul S.A.

S.C. Perla Invest SRL

S.C. Hega Trans S.R.L.

Consiliul Județean Neamț

Primăria Comunei Săvinești

Primăria Piatra Neamț

S.C. Forum Print S.R.L. Piatra Neamţ

S. C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.

Parteneri

Parohia ”Sf. Voievozi” Săvinești

Inspectoratul Școlar Județean Neamț

Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret Neamţ

Asociația Umanitară ”Ursula Honeck” Piatra Neamț

Forumul Democrat al Germanilor din Piatra Neamț

Departamentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Neamț

TVM Neamț

TeleM Neamț

EstTV Neamț

1TV Neamț

Realitatea de Neamț

Ziarul Ceahlăul

(Brîndușa Dediu)