Măsoară timpul cu faptele tale

În perioada 15 noiembrie 2013 – 15 ianuarie 2014 în cadrul Fundației noastre se vor relua cursurile gratuite de formare în următoarele domenii: patiserie, frizerie, croitorie, deocrațiuni (lumânări, aranjamente din materiale diverse).

Ca noutate față de cursurile precedente, în această a doua ediție a proiectului nostru ”Măsoară timpul cu faptele tale” dorim să organizăm și cursuri de masaj de recuperare (fizioterapie)!

Reamintim că la cursurile deja organizate cu sprijinul donatorilor și colaboratorilor noștri (Organizaţia Umanitară Hilfe für Osteuropa Todtnau-Seelscheid e. V. Germania, Katholishe Kitchengemeinde St. Hubertus Süsterseel Germania, Fundaţia ”Ursula Honek” Piatra Neamţ, Fundația de Dezvoltare Locală ”Speranța”, S.C. Magic Cake S.R.L., RO-COM International SA, S.C. PRISI PRODS.R.L., S.C. KUBO I:C:C: SRL, ) au participat 58 de persoane din Săvinești și împrejurimi. Acestea au beneficiat în mod gratuit de instruire teoretică și practică, vizite la unități de profil specializate, iar cele 26 de participante la cursul de croitorie au primit cadou din partea Asociației Katholishe Kitchengemeinde St. Hubertus Süsterseel mașinile de cusut, pentru a putea valorifica abilitățile însușite în propria familie și pentru a putea obține venituri suplimentare cu ajutorul lor. (vezi galerie foto)

Deoarece ne dorim ca aceste cursuri să rămână gratuite, pentru a oferi accesul cât mai multor persoane care altfel nu și-ar putea permite să participe, în perioada imediat următoare vom începe o campanie de strângere de fonduri cu același nume: Măsoară timpul cu faptele tale!

În cadrul campaniei, vom vinde obiecte decorative, bijuterii, felicitări, etc. toate lucrate manual de voluntarii noști. (vezi galerie foto)

În același timp, invităm pe toți cei care doresc să sprijine această inițiativă cu donații sau sponsorizări, să ne contacteze la:

adresa de e-mail [email protected], sau la telefon 0040-751-250-508

sau pot dona direct în contul RO20 PIRB 2900 721 806 001 000, la banca PIRAEUS BANK, Piatra Neamţ, Jud. Neamţ, cu specificația ”Pentru proiectul Măsoară timpul cu faptele tale”.